Betta på hockey

Att hockey både är en av världens mesta populära sporter och en av de idrotter som går hem bäst i Sverige, lär få ha missat. Av den anledningen finns då också många som vill betta på hockey. Samtidigt finns det många saker som brukar vara bra att hålla koll på när man ska betta på den sporten.

Tips på vilka bet man ska göra på hockey

Det fina med beting är att det både är roligt samt kan göra dig som spelare väldigt rik. Men då gäller det att man vet vad man sysslar med. Att spela på sport kan vara väldigt olika, just beroende på vilken sport det handlar om. Det förklaras av logiska anledningar. Att fotboll inte utövas på samma sätt som tennis, golf eller ishockey.

Men vad är det då man bör tänka på när man ska betta på hockey? Ett första tips är att vara insatt i sporten, eller den speciella ligan, som man spelar på. Till exempel är utvisningsminuter något som tas upp ofta. Det är effektivt att spela på över/under antal minuter utvisningar. Men beroende på vilken liga det är kan det skilja sig avsevärt. I NHL, där fler busar spelar samtidigt som slagsmål bara genererar i en fem-minutare, får generellt fler spelare sitta i utvisningsbåset än i SHL.

Även antal mål kan ha sina tydliga skillnader, åtminstone i vissa fall. Men poängen är att man som spelare ser till att studerar på sin liga bra. Många gånger kan oddsen om antal mål vara standardiserade. Det vill säga att oddsen för över 4,5 och 5,5 mål är väldigt lika oberoende på match.

Hur utnyttjar man det? Jo, genom att alltid kolla igenom historia och annat inför matchen. Är det ett New York-derby som är välkänt för att bli målrika tidigt under säsongen men inte i slutet av säsongen? Eller saknar båda lagen sina främsta målskyttar? Med den typen av information blir det mycket enklare att lägga rätt bet på hockey.

Oddsjämförelse

Ytterligare ett tips är att använda sig av oddsjämförelse. Det går ut på att man gör som det låter – jämför oddsen. Att jämföra de odds som finns på olika sidor är enkelt och snabbt, men kan samtidigt innebära mer pengar i slutändan.

Hur fungerar det konkret? Jo, till att börja med ska du välja ut dina favoritsajter. Ju fler desto bättre, men det är helt individuellt. Därefter tittar man på ett spel, säg ”över 5,5 mål mellan New York Ranger och New York Islanders”. Sedan kommer du se vilket av spelbolagen som erbjuder bäst odds.

Vad måste man veta när man satsar pengar på ishockey?

Jämför odds och läs på inför matcherna. Det är två tips som alltid kommer fungera. Men förutom det kan det vara bra att tänka på att inte stressa när man betar. Många där ute är stolta hockeyälskare, men att inte sätta varje bet är normalt. Försök istället att lugnt lägga de bets som känns rätt för dig, och inte stressa över eventuella vinster eller förluster på spel.

Bli först med att kommentera

Kommentera